Pensofal Pastasi Biostone – lonec za kuhanje testenin – različne velikosti

Izbrali ste izdelek, ki je na voljo po naročilu. Predviden rok dobave je 7 do 14 delovnih dni.

36.0956.19

Cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni

Pensofal Pastasi Biostone - lonec za kuhanje testenin - različne velikosti
Pensofal Pastasi Biostone – lonec za kuhanje testenin – različne velikosti

Pensofal Pastasi Biostone


 

Vstopite v svet vrhunske kulinarike s Pensofal Crepiere Biostone, nizko ponvijo iz revolucionarne serije Biostone, ki združuje eleganco, inovativnost in trajnost. Ta serija, ki izhaja iz dolgoletne tradicije in strokovnega znanja podjetja Pensofal, predstavlja nov mejnik v svetu kuhinjskih pripomočkov. Vsak kos posode Biostone je plod skrbnega razvoja in zavezanosti k zagotavljanju najvišje kakovosti.

Njihov sodoben pristop združuje tradicionalne metode izdelave s tehnološkimi inovacijami, kar omogoča, da posoda Biostone izstopa tako po funkcionalnosti kot po estetiki. Oblikovana z mislijo na moderne kuharje, ta serija prinaša izjemno udobje in učinkovitost v vsako kuhinjo, ne glede na to, ali ste amaterski kuhar ali profesionalni kuharski mojster.

Materiali, uporabljeni v seriji Biostone, so skrbno izbrani, da zagotovijo dolgo življenjsko dobo izdelka, hkrati pa ohranjajo njegovo lahkotnost in enostavnost uporabe. Posebna pozornost je namenjena tudi okoljskim vidikom, saj Pensofal stremi k zmanjšanju okoljskega odtisa svojih izdelkov. Zato je posoda Biostone idealna izbira za vse, ki cenijo trajnostno in odgovorno kuhanje.

Vsak model serije Biostone prinaša edinstveno kombinacijo elegance, funkcionalnosti in trajnosti, kar zagotavlja, da bo vsako kuhalno doživetje ne le enostavno, ampak tudi navdihujoče.

Popolnost v Pripravi Testenin: Pensofal Pastasi Lonec

Pensofal predstavlja idealen pastasi lonec za vse ljubitelje testenin. Zasnovan v Italiji, ta lonec združuje funkcionalnost in slog, kar zagotavlja, da bo priprava testenin vedno enostavna in učinkovita.

Inovativna Zasnova za Enostavno Kuhanje

Ta pastasi lonec ima vgrajen cedilo, ki omogoča enostavno odcejanje testenin brez potrebe po dodatnem kuhinjskem orodju. Njegova prostorna zasnova omogoča kuhanje velikih količin testenin, idealno za družinska kosila ali večerje s prijatelji.

Ključne lastnosti in prednosti

 • Inovativna oblika: Posoda serije Biostone odlikuje estetsko in funkcionalno oblikovanje, ki izboljšuje kuharsko izkušnjo.
 • Premaz Biostone: Premaz zagotavlja izjemne lastnosti proti prijemanju, je trpežen in omogoča zdravo kuhanje z manj maščob.
 • Enakomerna porazdelitev toplote: Posoda zagotavlja učinkovito in enakomerno porazdelitev toplote, kar omogoča enakomernejše kuhanje in varčevanje z energijo.
 • Kompatibilnost: Posoda je primerna za vse vrste kuhalnih plošč, vključno z indukcijskimi, in je uporabna za različne kulinarične naloge.
 • Enostavno čiščenje: Zaradi neprijemljive površine je posoda enostavna za vzdrževanje in čiščenje.
 • Ergonomični ročaji: Posoda ima ergonomsko oblikovane Soft Touch ročaje, ki zagotavljajo udobje in varnost pri uporabi.

Ključni tehnični podatki

 • Debelina dna: 4 mm
 • Debelina sten: 3 mm
 • Volumen: 1,5 l, 5 l, 7 l
 • Material: aluminij
 • Barva: Antracitna metalik
 • Primerna za kuhalne plošče: plin, Steklo keramika, indukcija
 • Pranje v pomivalnem stroju: Da

Pensofal logo

Teža1 kg
Znamka

Pensofal

Vrsta

Lonec za testenine

Serija

Biostone

Material

Aluminij

Barva

antracit

Debelina dna

4 mm

Debelina sten

3 mm

Volumen

1,5 l, 5 l, 7 l

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pensofal Pastasi Biostone – lonec za kuhanje testenin – različne velikosti”

0