Forcefield Premium Cleaner – čistilo za čevlje z Integrirano krtačo

15.90

Forcefield Premium Cleaner - čistilo za čevlje z Integrirano krtačo
Forcefield Premium Cleaner – čistilo za čevlje z Integrirano krtačo

15.90

Forcefield Premium Cleaner


Odkrijte vrhunsko čistilno moč Forcefield Premium Cleaner, opremljenega z inovativno integrirano krtačo, ki zagotavlja popolno čiščenje in nego vaših najljubših superg. Ta izdelek je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje superg, ki želijo svojo obutev ohraniti v brezhibnem stanju.

Forcefield Premium Cleaner je razvit z uporabo napredne formule, ki nežno, a učinkovito odstranjuje umazanijo, madeže in neprijetne vonjave z vseh vrst superg, ne da bi pri tem poškodoval ali spremenil material. Primeren je za uporabo na različnih materialih, vključno z usnjem, platnom, najlonom in drugimi.

Posebnost tega čistila je njegova vgrajena krtača na pokrovu doze, ki omogoča natančno in temeljito čiščenje. Krtača je zasnovana za odstranjevanje trdovratnih madežev in globoko ukoreninjene umazanije, hkrati pa je dovolj nežna, da ne poškoduje materiala superg.

Uporaba Premium Cleaner je preprosta. Pločevinko dobro pretresite, pritisnite razpršilec in nanesite čistilo neposredno na superge. Nato z vgrajeno krtačo nežno podrgnite površino, da odstranite umazanijo in madeže. Po čiščenju obrišite superge z mehko, vlažno krpo in pustite, da se posušijo.

Forcefield Premium Cleaner ne samo čisti, temveč tudi ohranja in ščiti vaše superge, da ostanejo videti kot nove. Je idealna rešitev za vsakogar, ki ceni čistočo in dolgotrajno zaščito svoje obutve.


Ključne Značilnosti

  • Napredna formula za nežno in učinkovito čiščenje.
  • V pokrov integrirana krtača za natančno odstranjevanje madežev.
  • Primerno za širok spekter materialov.
  • Ohranja in ščiti obutev.
  • Preprosta uporaba z razpršilcem.

Tehnični podatki

  • Količina: 177 ml

Forcefield logo

Teža1 kg
Znamka

ForceField

Vrsta

Čistilno sredstvo za obutev

Količina

177 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Forcefield Premium Cleaner – čistilo za čevlje z Integrirano krtačo”

0