IZBOLJŠAJTE SVOJO IZKUŠNJO S PRANJEM: PODSTAVEK ZA PRALNI/SUŠILNI STROJ S PREDALOM

Predstavljamo enega naših najbolj prodajanih kosov, ki bo preoblikoval vašo rutino pranja. Govorimo o podstavku za pralni/sušilni stroj z belim predalom, ki zagotavlja dodatni prostor za shranjevanje, omogoča lažji dostop in večjo priročnost, hkrati pa stroj varuje pred morebitnimi izlivi vode ali poplavami.

 SLABOSTI TRADICIONALNO POSTAVLJENIH STROJEV NA TLEH:

  • sklanjanje za nalaganje in razkladanje perila lahko obremeni hrbet in kolena
  • prostor pod strojem ostane neizkoriščen
  • stroja ne ščiti pred različnimi zunanjimi nevarnimi dejavniki (izliv vode ali podtalnice, poplave …)

REŠITEV TEŽAV: PODSTAVEK S PREDALOM

 Podstavek s predalom in aluminijastim ročajem je izdelan iz jekla, s čimer se zagotavljata dolgotrajnost in enostavno vzdrževanje. Bela barva se lepo poda v vsak prostor, podstavek pa ustreza večini standardnih pralnih in/ali sušilnih strojev

KLJUČNE ZNAČILNOSTI IN KORISTI:

1. IZBOLJŠANA ERGONOMIJA

Ergonomija pomeni prilagoditev delovnega okolja uporabniku. Z ustreznim načrtovanjem le-te oz. z dvigom stroja s tal (lahko) preprečite poškodbe zaradi ponavljajočih se gibov ali prevelike obremenitve vaših sklepov, hrbtenice …, hkrati oblačila nalagate in razkladate na udobnejši višini, kar omogoči prijetnejšo izkušnjo s pranjem.

2. VELIKA NOSILNOST

Podstavek prenese težo do 150 kg, kar je več kot dovolj za večino gospodinjskih pralnih/sušilnih strojev. Novo in izboljšano različico odlikuje tudi dodana stranska ojačitev, ki še dodatno poveča trdnost in vzdržljivost

3. DODATNO SHRANJEVANJE

Podstavek ima vgrajen predal, ki omogoča dodaten prostor za shranjevanje. Tako lahko na najbolj priročnem mestu shranjujete potrebščine za pranje, kot so detergent, mehčalec, lističi za sušenje … ali pa, preprosto, začasno odložite oblačila, ki jih boste kasneje pospravili drugam.

4. IZBOLJŠANA STABILNOST

Podstavek je iz močnega jekla, zato izboljša stabilnost in varnost vašega stroja ter s tem poskrbi za njegovo daljšo uporabo. Njegova robustna konstrukcija, gumijaste noge z nedrsečimi blazinicami zmanjšujejo vibracije ter hrup, hkrati pa zmanjšujejo tveganje za premikanje ali padanje stroja s samega podstavka. 

5. VEČJA VARNOST

Vaš stroj bo z našim podstavkom zaščiten tudi pred različnimi nevarnimi zunanjimi dejavniki, kot so npr. poplava, izlivi vode, vdor podtalnice …

6. ENOSTAVNA NAMESTITEV

Podstavek je enostaven za namestitev in združljiv z večino modelov strojev. Gre za preprosto nadgradnjo, ki prinaša pomembne koristi tako za stroj kot tudi za uporabnika.

Naš podstavek s predalom torej ni le rešitev za shranjevanje, ampak ponuja izboljšano ergonomijo, stabilnost, več prostora in enostavno namestitev. Naredite si pranje kot udobno in prijetno opravilo ter pozabite morebitne bolečine v hrbtu še danes. 

Ne gre le za pranje perila – gre za pranje perila z lahkoto in priročnostjo.

DODATEN NASVET ZA ŠE BOLJ PRIROČNO PRANJE

Podstavek lahko dopolnite z našima različnima povezovalnima okvirjema, ki sta še posebej priročna, če imate stroja zložena enega nad drugim.

Po ugodni ceni lahko izberete dva tipa okvirjev:

  • okvir z držalom za brisače
  • okvir z odlagalno ploščo

 POVEZOVALNI OKVIR Z DRŽALOM ZA BRISAČE

Povezovalni okvir je izdelan iz jekla in namenjen učinkoviti in prostorsko varčni postavitvi vaših strojev. Navpična postavitev je idealna za manjše prostore, kot sta npr. kopalnica in pralnica. 

Izvlečno držalo omogoča sušenje brisač ali kakšnih drugih kosov oblačil neposredno pred strojem ali pa odlaganje košare za perilo. Okvir prenese obremenitev do 100 kg, držalo za brisače pa do 10 kg in je primerno za vse stroje, široke 60 cm.

POVEZOVALNI OKVIR Z ODLAGALNO PLOŠČO

Povezovalni okvir je prav tako izdelan iz jekla in namenjen učinkoviti in varčni postavitvi strojev. 

Vključuje izvlečno odlagalno delovno ploščo, ki omogoča odlaganje košare za perilo, zlaganje perila neposredno na njej ter tudi odlaganje detergentov in drugih potrebščin za pranje. Izvlečna plošča ima maksimalno nosilnost do 10 kg in je univerzalno uporabna za vse stroje, široke 60 cm.

Nia Rozman

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0